Publicitate

Sa fii single e un stigmat. Lumea o priveste ca pe o boala. Ce e in neregula cu tine? Toata lumea are pe cineva. Si femeile sunt exasperate de a nu ramane singure, de a se lega de un barbat. A fi single nu inseamna a fi nefericit sau singur si a fi in cuplu nu inseamna a fi fericit…stiti cati oameni sunt singuri in doi?

Stiti ce e ciudat? Ca nimeni nu-i judeca pe cei aflati intr-o relatie. De ce esti intr-o relatie? Ca sa nu fii singur?

Imi scriu atat de multe fete tinere care spun ca baietii nu vor nimic serios, ca ele vor dar ei se joaca cu ele. Nu e vina lor! Asta e povara pe care o duc femeile de cand lumea: Femeile sunt cele care vor relatie, barbatii nu. Si in filme, noi suntem alea care trag cu disperare sa se combine.

Si ei o ard prost…Uite-o p’asta, vrea relatie, bleah! Ce nenorocita! Pentru ca lor li s-a dat puterea de decizie. Sa decida barbatul daca esti demna sau nu sa fii cu el???????? NICIODATA!!!!!!

Publicitate
  1. Nu e normal ca am fost spalate pe creier de mici cu aceasta obesie de “vreau relatie” si lor sa li se ofere dreptul de a alege.
  1. Barbatii ne acuza ca vrem niste lucruri perfect normale, respectiv o relatie…doar pentru faptul ca ei nu sunt capabili sa si-o asume.

Inainte sa incep a dezbate vreau sa intelegeti un lucru:

Fiecare are in viata ei un barbat care vrea sa fie cu ea, dar ea nu vrea, deoarece il vrea pe altul, dar acel altul o vrea pe alta si tot asa. Gandeste-te ca asa cum tu nu simti nimic pentru acela care te vrea nici cel pe care-l vrei tu, nu simte pentru tine ce vrei tu sa simta.

Daca va raportati la exemplu asta, e mai usor sa intelegeti astfel de situatii.

Bun! Dar noi fiind atat de indoctrinate cu acest “vreau relatie” nu gandim situatia cum trebuie. Disperarea e mare!!!!!!

Intalnim un tip care ne place cat de cat si gata, vrem relatie cu el. Dar stai putin! Problema trebuie pusa altfel. El trebuie sa demonstreze ca e apt sa fie cu tine intr-o relatie.

De ce? Vrem relatie cu oricine? Da…atat suntem de disperate.

Naahhh! Pentru ca o femeie sa intre intr-o relatie cu un barbat, acel barbat trebuie sa demonstreze ca are calitatile necesare…nu e suficient..aaa..imi place de el ca e inalt.

Nu nebunule! Timpul meu e pretios, corpul meu e pretios, mintea mea e pretioasa. Arata-mi ce ai pentru a ma face pe mine sa vreau sa fiu cu tine intr-o relatie. Trebuie sa invatam sa nu mai fim disperate si sa tragem de orice barbat, doar pentru ca e simpatic sau habar n-am ce.

Voi realizati ca un barbat care poate fi un fraier, un pierde vara, unul plin de defecte se plange ca “Vai! Vor femeile relatie cu mine..dar eu le zic ca ele nu sunt bune pentru mine”. Nu e ridicol???

Noi facem regulile. Eu nu vreau sa fiu intr-o relatie cu tine. Nu te cunosc, nu-ti stiu caracterul, faptul ca vorbim pe net si radem nu inseamna nimic. fac asta si cu prietenii mei.

In momentul in care gasim o scapare din disperare, atitudinea lor se va schimba. Daca eu sunt dispusa sa-ti ofer tie PRIVILEGIUL de a fi cu mine, arata-mi ca meriti…altfel nu-mi pierd timpul. 

Cati barbati iti spun: te iubesc, vreau sa fiu cu tine….si acolo se opreste totul. Ei nu fac niciun gest pentru a demonstra acest lucru. Ramai doar cu te iubesc. Si tu ar trebui sa te simti flatata. Doamne!!! Ma iubeste!!!!

De ce? Pentru ca, pentru un barbat, faptul ca i-a spus unei femei ca o iubeste este suficient. El vrea doar sa scoata din ea “Aaaaa ma iubeste!”…si atat. Pentru ca el stie ca din clipa in care i-a zis asta, ea ii va raspunde la telefon, la mesaje, ca a prins-o. Ca noi suntem cam proaste.

Faptul ca-mi spui ca ma iubesti nu-mi arata nicio calitatea de-a ta! Te iubesc sunt doar niste cuvinte care pot fi spuse atat de usor si mie si altora.

Asa ca fetele mele, reganditi toata strategia si nu uitati ca pentru un barbat este un PRIVILEGIU sa fie cu tine si tu  DECIZI daca i-l oferi.

Publicitate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*