Publicitate

Esti urata! Okay!Paaaa!!!De cand ii lasam pe altii sa decida cum ne simtim noi fata de fizicul nostru?

Eu sincer nu am o problema cu asta. Daca ma face cineva urata…eu stiu cum arat si din punctul MEU de vedere sunt bine. Ca sunt facuta urata sau frumoasa, nu-mi creste sau scade nivelul a ceea ce vad eu in oglinda. Si probabil v-ati prins de asta din felul in care ma prezint pe net. Ma expun asa cum sunt pt ca EU SUNT OK cu fizicul meu. Da, mi-ar placea sa arat altfel…dar asta e…cu fizicul asta m-am nascut si cu fizicul asta o sa ROCK THIS WORLD :))))))))))!

De ce tre sa ne simtim mai frumoase doar daca ne zice un barbat asta? Degeaba imi zice Brad Pitt ca sunt frumoasa daca eu cand ma uit in oglinda nu sunt de acord cu el. Pot sa fiu vazuta cea mai frumoasa femeie din lume, dar daca EU nu ma vad asa…e in zadar ce vede lumea.

Daca avem nevoie constant sa fim numite frumoase ca sa ne simtim asa…ne cam ducem pe p**a. Si culmea, femeile cele mai frumoase au cele mai mari nesigurante…ironic, nu?

Publicitate

Aveam o perioada in care ma vedeam urata…si cand imi zicea un tip ca sunt frumoasa mai mult ma enervam si tipam, il acuzam ca minte, deveneam isterica…il atacam, deoarece eu nu vedeam ce vede el si ma enervam ca e nesimtit si minte…paream o nebuna…

Publicitate

3 comments

  1. E greu sa ajungi la nivelul asta.Adica sa iti spuna cineva ca esti urata si sa treci peste asa usor.De obicei doare si iti ramane in cap.iti trebuie practica multa ? tu esti geniala ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*