Publicitate

Suflete pereche…singurul gand care ne face sa credem ca avem un rost pe pamantul asta. Inca nu m-am prins daca ne nastem cu ideea de a-l cauta sau ne este implementata de societate. Prefer sa cred ca ne nastem…e mai pur.

Oricum ar fi,recunosc ca este un sentiment foarte cald sa crezi ca exista cineva pe pamantul asta a carui energie o simte pe a ta.

Vii la Bucuresti sperand ca-l gasesti, iesi in oras sperand ca-l gasesti, te trezesti dimineata sperand ca azi e ziua in care-l gasesti…gandul asta cumva e in noi constant.

Cred in suflete pereche dar nu mai vorbesc despre asta. Consider ca traim intr-o lume care mananca trairile adevarate si orice dram de suflet expus poate sa-ti fie luat…si nu vreau sa mi se ia sentimentul ca un om undeva, traieste cu gandul la mine si eu la el…nu ne stim…e distanta…dar ne uneste faptul ca amandoi credem in existenta unul altuia.

Publicitate

Si nu-mi spuneti mie ca nu exista suflete pereche. De cate ori nu mi s-a intamplat sa fac click, sa am chimie cu anumiti barbati, sa simt o energie de neexplicat intre noi care pur si simplu ne tinea unul langa altul…daca ti se intampla asta cu barbati nepotriviti…nici nu vrea sa-mi imaginez cat de intensa e chimia cu omul care ti-e sortit.

Publicitate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*