Primul meu blog post
Publicitate

Mi-am facut BLOG! Multi o sa va intrebati de ce? Poate pare ca o involutie fata de vlog si video entertainment.

Si eu ma intreb…dar mi-am dat seama ca scrisul e terapeutic, cel putin pentru mine. Pe langa acest lucru, simt ca am multe de zis dar le pot exprima doar in scris. Stiu, acum e la moda sa faci vlog despre ce ai de zis, dar parca unele lucruri se inteleg mai bine in scris. Parca ma ajuta si pe mine sa vad cuvintele scrise…cumva au un impact pozitiv, ma ajuta sa ma inteleg eu pe mine si sper sa-i ajute si pe altii. Sa zicem ca blogul asta va fi psihologul nostru :)).

Sa-mi bag picioarele in diacritice! Nu am timp…de fapt nu am rabdare sa le pun…oricum nu sunt aici sa ma dau vreo erudita…vin asa, cu inteligenta strazii…sper ca scrisul sa nu fie la fel :)).

Cei din jur m-au sfatuit sa iau cursuri de scris, sa stiu sa ma exprim cat mai universitar dar am zis poate voi face asta in viitor. Pentru inceput vreau sa fiu eu cu gandurile mele si voi. De fapt asta este singurul scop al acestui blog, sa fiu eu, dar EU, cea care se intreaba ce e cu viata asta, care cauta sa-si inteleaga propriile trairi si pe cele ale societatii in care traim.

Publicitate

Aaaaaa…primul motiv pentru acest blog sunteti voi, cei care mi-ati cerut sa nu va mai terorizez pe insta stories cu gandurile mele scrise…deci tadaaaaa…aici sunt!

No, gata, ca-mi folosesc toate cuvintele si imi mai trebuie si pentru restul articolelor. Am doar cate unul din fiecare :))))).

*Initial am scris “mai imi trebuie” :))….am corectat…vin din Ardeal, ce vreti? Bine ca m-am prins..pfiuuu…

Publicitate

4 comments

  1. Mă bucur așa mult că te-ai decis sa scrii ce gândești.. prefer scrisul..așa cum ai zis și tu, parcă se înțelege mai bine atunci când citești.. admir ceea ce faci și consider ca avem aceeași gândire…

  2. Cred ca aceeași pb avem , cu scrisul…începeam sa cred ca am o problema cu scrisul :))) fiindca mereu am fost judecată pe treaba asta 🙂
    Mie mi place sa mă exprim mai liber, mai pe limba mea 🙂 și o fac mai bn in scris decit in realitate . Multă bafta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*