Publicitate

Traim intr-o lume in care daca nu inveti sa traiesti in salbaticie esti devorat.

Este ironic, caci practic traim in cel mai evoluat stadiu al planetei, suntem cea mai civilizata/cizelata forma de homo sapiens…cu toate astea…traim printre salbatici…care-si ascund salbaticia in spatele unui trai “civilizat”, urban: gresie, marmura, tehnologie scumpa, apa curenta, etc..

Trebuie sa tragi cu dintii pentru viata ta, pentru dreptul la viata. Tu! Este responsabilitatea ta. Trist, dar adevarat! Au fost create atatea forme de guvernare, atatea institutii  in “folosul” comunitatii, dar degeaba. Si oricat de absurd ar suna, noi trebuie sa realizam asta si sa incepem sa invatam sa ne protejam noi pe noi. Cea mai puternica arma este educatia, informatia. Cand vezi ca statul nu te apara, trebuie sa inveti sa te aperi singur.

Nimanui nu-i pasa! Nici institutiilor, nici vecinului, nici colegului, nici prietenilor…esti lasat sa fii mancat…si-ti mai fac si poza in timpul asta.

Publicitate

Aveti copii! Trebuie sa-i pregatiti pentru viata, trebuie sa-i pregatiti pentru viata ASTA! Ei cand ies pe strada trebuie sa fie niste fiare nu victime. Cand zic fiare, ma refer la oameni informati, oameni care gandesc, nu dorm.

Cand copilul iese zilnic pe usa, trebuie sa fie informat, pregatit pentru ceea ce se afla dincolo de acea usa. Il iei si-l scuturi, pentru ca stii ca iti trimit copilul printe lupi, care abia-l asteapta.

Fetele au nevoie sa fie educate, sa stie sa se protejeze, sa se fereasca, sa invete sa evite pericolul..da, suna aiurea…Traim intr-o tara patriarhala, in care femeile sunt intrebate mereu de barbati:  “Care ti-e tariful?”…Atunci cum sa ne asteptam sa conteze viata unei fete/femei?

Cum sa iti ceri dreptul la viata cand tu nu esti considerata fiinta, ci obiect?

Nu lasati aceasta democratie si libertate falsa sa va ia mintea de la ce este mai important: siguranta voastra.

Ne-am pierdut ratiunea….oamenii au devenit niste animale care conduc masini scumpe…si fara ratiune, animalul isi cauta nevoile primare.

E normal sa credem ca intr-un stat democrat legea te va proteja…dar unde e democratia?

Etimologic vorbind democratie= demos:popor, kratos: putere…puterea poporului…pe atat trebuie sa va bazati, pe puterea voastra.

Educati-va pe voi, educati-va copiii! 

Publicitate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*