Publicitate

Expiram! Trebuie sa ne grabim sa ne gasim barbat pentru ca de la o anumita varsta nu ne mai vrea nimeni. De ce ne-ati bagat asta in cap? Cand eram copil ma gandeam cu groaza la varsta de 40 de ani…mi se parea sfarsitul vietii pentru o femeie…pentru ca asa vedeam in jur..asa mi se spunea.

Trebuie sa ne gasim pe cineva cat suntem tinere pentru ca doar atunci suntem “prezentabile” in ochii barbatului si demne de luat.

Si cumva am crescut cu gandul asta ascuns undeva in mintea mea. Insa abia acum realizez ce impact a avut asupra mea. Mi-e frica de inaintarea in varsta, de riduri pentru ca “batrana” nu te ia nimeni. Si intrebarea nu a disparut, doar si-a schimbat timpul verbal de la “Nu te ia nimeni” acum aud “Cine te mai ia?”…

Si inca nu am reusit sa inteleg pe deplin ca lucrurile nu stau chiar asa. Inca imi e frica si imi dau seama ca tot ce fac pentru a arata bine si tanara are la baza aceasta frica. Incerc sa ma mint ca o fac pentru mine dar de fapt totul se rezuma la “Cine te mai ia?”.

Publicitate

Vorba asta ne face sa ne simtitm atat de neputincioase, pentru ca stim ca nu putem lupta cu timpul si derulam in minte o groaza de situatii care toate rezulta in panica si neputinta.

Nu mai vreau sa traiesc cu presiunea asta…oricum sunt prea multe…

Publicitate

4 comments

  1. Hahahaha…mie imi zicea mereu fosta soacra ca daca nu ma lua ” baietelul “ei nu ma mai lua nimeni!???.. Dar nu si-a pus intrebarea: ” Daca nu il luam eu, oare il lua cineva?” ??.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*