Publicitate

Am crescut doar cu “Invata bine la scoala”, asta era tot ce conta si asta ne bagau in cap. Dar nimeni nu ne-a spus ce ne asteapta cand iesim pe usa, ce e dupa usa aia, cum tre’ sa infruntam lumea asta si ce atitudine sa adoptam.

Conta sa fii copil de 10…dar nimeni nu ne-a invatat cat de mult inseamna increderea in sine…nimeni nu ne-a spus de ce te lovesti cand iesi in lume si cat de mult ai nevoie de increderea in tine…pentru ca doar asta te va ajuta, doar asta te va mentine stabil in tot haosul asta.

Si asa am ajuns oameni mari, cu note mari, care si acum incearca sa inteleaga ce inseamna sa ai incredere in tine, sa te iubesti si sa pui asta in practica.

Increderea in sine e ceea ce defineste orice interactiune umana: sociala, la munca, amoroasa. Ce faci cand nu stii ce inseamna asta?

Publicitate

Suferim, ne intrebam “De ce?”, luam vina asupra noastra…si ne invartim in cercul asta vicios, chinuitor, doar pt ca nu ni s-a spus.

Mi s-a spus sa tac, e mai intelept, cel mai destept cedeaza…nici nu stiam ca am optiunea de INCREDERE IN SINE, de a lupta pentru mine…am ajuns oameni maturi care inca invata ce nu au fost invatati de mici.

Publicitate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*