Publicitate

Despre frica o sa tot scriu, pentru ca e un subiect complicat si am multe de zis.

Eu cred ca frica este cel mai mare drog al societatii. Stiu, o sa ziceti ca zaharul este drogul cel mai grav, mai e tutunul, alcoolul, etc…dar stiti care e faza?

Noua ne e FRICA de ce poate face zaharul, ne e FRICA de ce poate face tutunul, ne e FRICA de ce poate face alcoolul…eu zic ca frica este drogul de care suntem dependenti grav.Noi fara frica nu stim sa traim, trebuie sa ne hranim cu ea zilnic, societatea e construita pe dependenta de frica.

Da, nu iti afecteaza sanatatea fizica dar fiecare dram de frica asimilat te face din om monstru. Frica creaza minti mediocre, minti care nu stiu sa gandeasca, frica e o voce comuna si creeaza minti trase la indigo, minti care nu inteleg ca pot percepe informatia independent de restul.

Publicitate

Corpul e obisnuit cu ea si ti-o cere.De fiecare data cand vrem sa facem ceva diferit si ne luam inima in dinti…apare frica. Corpul iti spune “Stai putin!Tu ai nevoie de frica ca sa ramai in zona mediocra. Nu pot sa treci dincolo. Frica te tine in siguranta.”

Exact asta e, credem ca frica ne da siguranta cand de fapt ne transforma in neoameni.

Si atunci tu ai de ales, treci peste frica si TRAIESTI sau ramai in “siguranta”.
Stiti care e faza? Cine a zis ca dincolo nu e sigur?

Publicitate

4 comments

  1. Textele tale despre frică si depresie sunt minunate.De curand am aflat ca am depresie,defapt anxietate.Trăiesc doar în frică,doar stari proaste si e teribil.Toate au pornit de la dezamagire de la faptul ca matusa mea a murit in bratele mele.Cand am citit aceste randuri am simtit ca pot trece peste depresie.Îți mulțumesc că scrii aceste rânduri,ajuți unele persoane care nu mai au încredere nici în ei insuși.Sper că nu am deranjat.❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*