Publicitate

Am fost crescute sa fim sotii, nu femei. Am fost crescute sa fim dependente de barbat, sa fim apte pentru o casnicie. Chiar si conceptul de casnicie ne este transmis gresit, casnicia inseamna o femeie care-si accepta statutul si pleaca capul in fata barbatului.

Casnicia ne este prezentata ca si cum este un SPA continuu pentru barbat, jur…”Mama, cand te mariti trebuie sa inveti cum sa ingrijesti un barbat.”

De mica le consideram proaste pe toate femeile astea…si nu intelegam de ce nu le duce capul sa inteleaga ca se poate si altfel??? Inteleg ca asta li s-a spus….si mie mi se spunea asta dar nu vedeti ca nu e logic, nu e normal????

Nu vreau sa mai aud: trebuie sa stii sa gatesti, sa calci, sa faci curat, etc. pentru cand te mariti. Atunci cand ti se spune de mica ca asta inseamna sa fii femeie, ajungi sa vrei sa traiesti asta. Uitati-va in jur, femeile sunt victimele unei “indoctrinari” bolnavicioase, care incepe inca de cand suntem mici.

Publicitate

De ce nu ne cresteti sa fim femei independente care au control asupra vietii lor, care stiu sa ceara alte lucruri de la viata inafara de maritis, care stiu ca au optiunea de a se marita doar daca isi doresc, nu pentru ca e o femeie trebuie sa se marite? Ce scop are o femeie dependenta de barbat pe lumea asta inafara de a fi victima sigura, asa cum sunt majoritatea?

Pentru mine, a-ti creste fata ca sa fie sotie inseamna sa o cresti sa fie victima…tu singura o pregatesti pentru abuzuri. Vreau sa am o fata cu alte ambitii in viata…

Publicitate

2 comments

  1. Si barbatii sunt crescuti in felul acesta sa nu acorde atentie treburilor gospodaresti. Din propria experienta spun ca la inceputul unei relatii esti oarba , toate sunt roz si nu bagi in seama latura asta de “sclava” , dar cand vezi ca trec lunile si mergi la servici , vi acasa , faci mancare si toate lucrurile in casa si il rogi sa faca un lucru banal si iti raspunde cu o atitudine superioara “euu sa fac asa ceva???” ti se aprinde un beculet rosu si iti vine sa iti bagi p@@@ in ea relatie si tot. Deci concluzia e ca e vina noastra , a femeilor ca ii acceptam de la inceput asa , niste lenesi ,puturosi si cu cat trece timpul se cred tot mai indreptatiti sa nu faca nimic si sa li se faca tot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*