Publicitate

O sa o tin pe tema: relationarea femei-barbati. Momentan asta imi macina gandurile. Din ce am observat la mine si la prietenele mele, femeile au tendinta de a se baga in situatii din care nu mai reusesc sa iasa:

 1. Mereu ii gasim o scuza…si uite asa trece timpul si noi devenim tot mai stricate emotional. “Intr-o zi o sa se schimbe”…asta e sloganul nostru..si cu scuza asta, ii dam lui sanse dupa sanse si noua nesanse. El nu se schimba! Lege!
 2. Un barbat care nu stie ce vrea, este o povara pe care noi nu ar trbeui sa o caram. Pentru un barbat confuz esti doar una care sa-i hraneasca orgoliul si nevoile. Scapa de el!
 3. Daca esti intr-o relatie nociva si el pleaca, lasa-l plecat. Nu-l chema inapoi, nu-i da voie sa se intoarca cand vrea el. Invata sa te bucuri ca ai scapat de ceva care oricum era gresit.
 4. Daca un barbat te vrea, ti-o arata prin fapte! Nu prin mesaje: “mi-e dor de tine”…pe bune. Arunca asa de usor aceste cuvinte, care pe tine te afecteaza atat de mult iar pe el deloc. Sunt doar cuvinte, litere…
 5. Un barbat care te vrea, nu te face sa te intrebi daca te vrea. In ziua de azi, cuvintele care semnifica exprimarea sentimentelor, sunt goale.
 6. Cand ii arati ca-l placi, esti disperata, cand te porti rece esti vinovata ca nu-l mai iubesti…Observati ca e totul despre ei, niciodata si despre tine. Astea sunt jocuri jucate niste oameni foarte cruzi si egoisti. PA!
 7. Nu mai fi la dispozitia lui non stop. Tu daca nu ii raspunzi la mesaj, face urat, dar daca el nu-ti raspunde e perfect normal. E vorba de cand are el chef sa te bage in seama. Ignora-i mesajele.
 8. Nu te pune singura in postura de pres si nu-l primi inapoi cand s-a plictisit sa umble cu altele.
 9. “E mai usor de zis decat de facut”…recunoasteti vorba, nu? Cu asta va consolati zilnic ca sa ramaneti cu el. Nimic bun de pe lumea asta nu a iesit fara durere…durerea aduce renastere…durerea e necesara…dar cati au curajul sa o traiasca pentru a fi fericiti? Nu uitati ca orice durere trece. Suferi, apoi trece.
 10. Scuzele lui: relatiile il sperie, nu are incredere in femei, fosta i-a facut rau, nu e pregatit pentru ceva serios…si a doua zi il vezi de mana cu una. Stiu ca ati patit-o! Dar nu-ti da voie ca tu sa ai sentimente pentru altul. Un barbat care nu te arata in public, nu are voie sa se bucure de tine in privat.
 11. “Te iubesc!”, “Mi-e dor de tine!”..le auzi doar cand are el nevoie/chef…dar dispare cand si tu ai nevoie.
 12. Noi le oferim barbatilor astora, calitati pe care nu le au…sunt doar in capul nostru. Ei sunt cum sunt…si noi suferim pentru ca ei nu sunt precum asteptarile create tot de noi.

Publicitate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*