Publicitate

Felul in care se imbraca o femeie este factorul care decide daca barbatul violeaza sau nu. Ok…zis altfel, daca o femeie iese sexi pe strada creeaza violatori.

Hai sa mai zic si altfel: Adica eu, daca ies pe strada imbracata mulat, scurt, pe tocuri, e vina mea ca un barbat decide sa violeze.

Asadar, noi, femeile, trebuie sa ne gandim cu ce haine iesim din casa ca sa evitam “neplacerea” de a fi violate. Sincer, suna ca si cum am avea de a face cu un om bolnav psihic, in jurul caruia trebuie sa avem grija ce vorbim si cum ne comportam ca sa nu-l starnim, sa nu faca vreo criza.

Daca e asa, inseamna ca barbatii sunt bolnavi. Daca noi trebuie sa avem grija cu ce ne imbracam ca sa nu starnim barbatii, inseamna ca ei au o problema, nu? Pe strada ne lovim zilnic de barbati care ar putea rabufni oricand daca noi nu ne ingrijim sa “prevenim” dezvoltarea “bolii”. Deci sunt un pericol pentru societate…ar trebui tratati, nu menajati, corect?

Publicitate

Atunci, haideti sa recunoastem faptul ca barbatul e conceput intr-o maniera prea simplista, defecta si ar trebui pus sub tratament…nu poate zburda liber cand el la primul crac gol pune p**a pe tine.

Cea mai mare mizerie posibila! Astia sunteti partea aia de oameni care si-au gasit confortul in a dat vina pe femei pentru orice neputinta si slabiciune a barbatului. Mereu femeia este cea care trebuie sa faca sacrificii pentru mentine “caracterul” intr-un barbat, conform acestei “societati”.

Sa va spun ceva: Un barbat violeaza pentru ca e un VIOLATOR nu pentru ca am avut eu rochia prea scurta. Si nu! O femeie daca se imbraca sexi nu cere relatii intime, nu cere sa fie atinsa sau abordata. Violurile sunt actele unor VIOLATORI nu ale unor barbati carora le place cum sta rochia pe tine.

Publicitate

18 comments

   1. Ai dreptate într-o mare măsură, în sensul ca bărbatul care recurge la viol e de condamnat… E clar ca are probleme psihice… Dar dacă spui ca femeia se îmbracă sexi doar pt a se simții sexi, care e mecanismul sau personajul prin prisma căruia femeia devine sexi?… Bărbatul, nu?… Adică femeia alege sa iasă în evidenta pentru a se face la un moment dat remarcata…. Asta în cazul în care femeia prefera bărbații… Ce încerc eu sa spun nu trebuie catalogat ca o scuza pentru violatori, doar ca femeia care alege sa umble mai mult dezbrăcată are și e o problema… Psihica sau de personalitate… Pentru ca o femeie care e înzestrată cu ceva materie cenușie și cu anumite principii de viata sănătoasă, alege să-și scoată în evidenta alte calități, nu cracii sau sanii… Oare femeia din secolul 19 sau 20 era mai proasta decât femeia contemporana?… Nu cred… Doar ca era mai sănătoasă mental… Mai încrezătoare în propria persoana… Acum femeile sunt într-o veșnică și stresanta competiție… cu ele însăși și cu restul… Numai prin senzualitate și apariții deochiate mai pot atrage atenția… Iar asta spune multe… Respect femeilor cu principii, inteligente și capabile sa reușească în viata și fără a-și pune la taraba sanii, fundul și cracii… Iar violatorii ar trebui pur și simplu împușcați… La fel și pedofilii… Ruxi, tu vei încerca să vii cu o replica la fel de acida și te înțeleg… Asta pentru ca femeia va vedea mereu în bărbat un mitocan, un misogin, un sclav al propriilor dorințe… Iar bărbatul va vedea mereu în femeie doar o posibila prada, una chiar ușoară… Si totuși nu putem trai separat…

    1. Eu cred ca o femeie se imbraca sexi pentru a se simti ea bine, pentru a se bucura de coprul ei, nu pentru un barbat. Asta e parerea mea, no hate! 🙂

 1. Imi aduc aminte cu groaza de cazul fetei violate de 7 jigodii, la care oamenii din sat au spus ca si-o merita ca s-asa era cam curva si oarecum dadeau vina tot pe ea pentru ce i s-a intamplat. Groaznic in ce lume traim…

 2. Mult mai trist este faptul ca și unele femei sunt de aceeași părere gen ” cățeaua până nu ridică coada.. ” Chiar trist. ?

 3. Mult mai trist este faptul ca și unele femei sunt de aceeași părere, gen ” cățeaua până nu ridică coada”. Chiar trist ?

 4. Ma bucur ca popularizezi aceste mesaje, asa pe sleau. Te admir pt faptul ca ai succes intr-un domeniu dominat de barbati, fara a fi misogina la randul tau. Ba chiar o feminsta 🙂 Iti multumesc!

 5. Total de acord. E o ineptie sa spui asta. Am fost abordată in mod neplacut pe strada si cand eram imbracata in hainele sotului ca mergeam la piata, si nu mai zic, cand eram copil, de catre adulti. Da. Nu ti se pare. Chiar am scris asta. Si de sora mea s-au luat pe strada bărbați adulti cand ea avea 14-15 ani. Gasim scuze barbatilor pentru orice, suntem antrenate de catre mame sa ii servim, ei sunt antrenati de catre mamele lor sa fie serviți. Am 2 baietei mici, nu vreau sa ii cresc deloc asa. Nu e corect sa zici ca
  AJUTI sotia, ca doar nu e treaba ei, si tu ca un sot bun o ajuti luandu-i din responsabilitati, corect e sa spui ca iti faci partea ta din treaba, ca doar locuiti amandoi in casa aia. Asta a fost doar un exemplu. Parerea mea e ca totul porneste de la cum suntem crescuti. Sigur, violatorii in serie cu siguranta au si probleme psihice, insa tendintele acestea de a pune femeia la pamant vin de acasa. Era si cazul sa se mai deschida subiectul asta. Te pup R. ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*