Publicitate

Multi oameni fac copii din motive gresite…parerea mea. Nu zic ca nu imi doresc un copil, dar nici nu traiesc cu scopul asta. Ce-o da Dumnezeu!

Zilnic ma lovesc de oameni care ma judeca cand le spun ca nu traiesc cu gandul de a face un copil…de fapt nici nu stiu daca imi doresc. Si uite asa incep sa te judece: “Pai pentru ce vrei sa traiesti, traiesti degeaba?”.Esti o femeie egoista! Egoista fata de cine? Fata de un copil care nu exista? De ce, viata de femeie in seamna sacrificiu si atat?

Sa mori tu!? Doar un copil poate sa-mi dea un rost in viata? Daca nu fac unul, traiesc degeaba? In viata asta pot face multe lucruri folositoare si nu am de gand sa aduc un copil pe lume doar ca sa simt ca am un rost, sau pentru ca imi bate ceasul.Imi gasesc eu rostul, nu-mi fac griji de asta si astfel dorm si cat vreau eu.

Publicitate

4 comments

  1. În prezent sunt 7.2 miliarde de oameni pe planetă și se estimează că până în 2050 atingem 9.7 miliarde. Suntem deja mult prea mulți și distrugem sistematic mediul în care trăim. Oligofrenii care comentează că o femeie e egoistă dacă nu își face scop principal în viață din a avea copii sunt deja la alt nivel de prostie… Sunt ăia care fac copii ca să aibă cine să le ducă moștenirea genetică mai departe, sau să aibă pe cine să se bazeze la bătrânețe. Abia ăla e egoism. E vorba de oameni care zic să faci copii pentru că “trebuie”, “așa e bine”, “ăsta e rostul femeii”. Oameni triști, care trăiesc captivi în convenții de când se nasc și până mor. Oameni care habar nu au ce înseamnă să fii autentic, sau liber. Și de ce ți-ai dori să aduci copii în lumea asta? Ca să-și trăiască viața împiedicându-se de toți imbecilii? 🙂 În orice caz, apleci prea mult urechea la prostime. Și nu trebuie să te justifici în fața nimănui. Ar trebui să nu-ți mai bați capul cu chestii de basic bitches și să step up your game. You know you got it.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*