Publicitate

Atentie! Acest articol va fi inteles doar de cei care au minte sa inteleaga.

Religia nu reprezinta credinta, Dumnezeu nu e religie. Religia inseamna: “Vino, da-ne bani, crede tot ce-ti spunem si vei ramane la fel de sarac”. Saracia creeaza monstrii religiosi care sunt capabili sa omoara pentru ce le este bagat in cap. Dar daca sunt religiosi sunt oameni buni, nu?

Cum sunt oamenii aia ce apara preoti care abuzeaza…le sar in aparare, te scuipa daca esti importiva lor. Le arati dovezi, le arati filmari si refuza sa accepte. Voi astia care faceti asta, luptati pentru niste oameni, nu pentru Dumnezeu.

Nu stiu daca vom ajunge vreodata la performanta de a constientiza asta. Daca esti religios nu esti neaparat un om bun. Mersul la biserica nu te face un om bun. Apartenenta la o anumita religie nu te face un om mai bun. Preotii nu sunt sfinti, preotia e o meserie pentru care sunt platiti.

Publicitate

Romania e plina de biserici si religiosi, cu toate astea am ajuns o tara fara Dumnezeu: suntem corupti, spagari, furtul e la el acasa, lenesi, nepasatori, etc.. Unde e Dumnezeu? Ca-n biserici nu pare a fi…

Saracia este hrana cea mai mare a religiei. Religia face bani din saracia noastra. Dar in mintea omului sarac si “credincios”, banii se duc la Dumnezeu, caci El nu ne aude decat daca biserica e poleita in aur si marmura si e cea mai mare din Europa. Daca te rogi in camp si zici un Tatal nostru, sunt mari sanse sa nu te auda, ca Dumnezeu nu e peste tot.

Religia ne inraieste. Eu consider ca oamenii religiosi, evlaviosi, sunt plini de rautate. Ei nu au inteles ce inseamna Dumnezeu, ei au inteles ce inseamna biserica. Si biserica ne face sa uram alti oameni care nu cred ce credem noi.

In viata daca vrei sa obtii ceva, lupti pentru asta, nu pupi o icoana ca sa se intample. Dar e mai usor sa dai bani la popa, sa-i spui ce-ti doresti si sa zici :”Gata! Dumnezeu se va ocupa.”

Si apare apoi popa cu un Mercedes nou, dar niciunul nu va intrebati cum e posibil. S-o fi rugat la Dumnezeu sa i-l dea? Culmea ironiei ca si voi va rugati. Voi de ce nu va treziti cu un Mercedes la usa? Pentru ca voua nu va da nimeni bani pentru asta. Dumnezeu zice: “Aud ca te rogi dar sa-ti dea niste fraieri bani sa-ti cumperi, ca altfel n-ai cum.”

Religia va goleste de sentimente si de compasiune ca sa puteti sa-i imbogatiti. Nu l-ati cunoscut pe Dumnezeu ci pe Dumnezeul pe care vor ei sa il cunoasteti.

Dumnezeu nu e religie, Dumnezeu e iubire…si nu fata de preoti.

Publicitate
Total
852
Shares

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*