Publicitate

O sa mor singura! Cred ca asta e motto-ul prezentului nostru, ma rog si al viitorului. Panica ca nu o sa intalnesti pe nimeni. Dar care e faza? De ce e atat de raspandita vorba asta? Si mai ciudat este ca, mai demult ziceam CAND o sa cunosc pe cineva, acum e DACA o sa cunosc pe cineva.

Si asta ca ne dorim sa intalnim pe cineva, e de cand e lumea, e normal sa vrei sa-ti gasesti perechea…dar societatea de azi baga in tine frica ca vei ramane singur.

Si eu am aceeasi teama…iar rateurile pe care le-am dat cu barbatii in ultimul timp au crescut-o si mai mult. Parca pe an ce trece e tot mai grav.

Asta pana intr-o seara cand eram in taxi, cu capul praf, ganduri peste ganduri, frici, paranoia.
La volan era o femeie si vorbea la telefon cu cineva. Dupa discutie m-am prins ca incerca sa-si calmeze o prietena care avea probleme cu iubitul. Si femeia i-a zis ceva de genul:

Publicitate

“Deja certurile si despartirile astea au avut loc de prea multe ori iar psihicul tau e razna.Tu doar asta faci! Relatia cu el iti ocupa tot timpul si creierul iar viata ta a stagnat din cauza asta. Te-ai gandit ca poate Dumnezeu tot iti da semne sa o termini pentru ca trebuie sa te concentrezi pe tine si pe munca ta? Nu e momentul acum…tu ai alta treaba, acum. Nu mai trage de ceva care nu e pentru tine.”

Va jur ca acele cuvinte pur si simplu au facut ordine in capul meu, atunci, acolo. Eu in clipa asta chiar sunt concentrata pe ceea ce fac si mi-am propus sa ajung intr-un punct. Clar prezenta unui barbat m-ar devia din drum sau ar incetini mult procesul…ca na, iti ia din interes. Poate ca trebuie sa-mi termin treaba ca el sa apara si chiar cred vorba din popor: toate la timpul lor. Viata e facuta din etape si fiecare etapa trebuie indeplinita pentru a trece la urmatoarea.

Dar noi suntem atat de umbrite de ideea ca nu iese nimic cu nimeni ca nu reusim sa vedem imaginea per total. Vedem doar o bucata din ea.

De fiecare data cand iesea prost cu un tip, ma enervam, tipam, Doamne ce pana mea se intampla? Nici cu asta? Ce ai cu mine? Iar dupa un timp aflam motivul pentru care nu functionase si ziceam: Doamne multumesc! De fapt ma ferise de un mare rahat, de fiecare data.

Cand simt ca ma ia panica ca voi muri singura, respir adanc si imi spun : Ruxi toate la timpul lor, nu e momentul acum. Nimeni nu moare singur. Trebuie sa invatam sa acceptam anumite lucruri ce nu le putem controla si sa ne concentram pe ceea ce putem controla.

Nu stiu daca pe voi va ajuta ceea ce am spus, sper sa o faca. Love!

Publicitate

9 comments

  1. Bă Ruxi, sunt atâția pești în ocean, sigur într-o zi o sa cada unu și în plasa ta. Și mulți, foarte mulți o sa fie intimidați de personalitatea ta puternica și o sa se combine cu tine numa sa te subjuge. Bă, stii ce mai poți sa încerci, la mine a funcționat o data da nu am știut yo sa îmi doresc bine. Sa îți scrii pe o hârtie /agenda cum ai vrea sa fie. Sa îți dorești, și sa lași acolo hârtia sa o poți citi în viitor. Mie mi-a iesit o data da uitasem sa scriu vârsta pe hârtie și sa fiu și eu atrasă de el, ha ha. Hai, sănătate! 🙂

  2. Cateodata dragostea se gaseste in calatorii, in vacante… chiar intre alte natonalitati , alte cercuri samd ..
    Rade cat mai mult bucura-te, danseaza , canta ….

  3. Și eu sunt de acord! Dacă trebuie sa forțezi/controlezi ceva mai mult ca sigur e DEGEABA… just wait and never ever give up!??

  4. Ruxi, nu uita o vorba inteleapta:
    “O femeie inteligenta tine porcul in frigider,nu pe canapea.”
    Eu eram resemnata ca o sa imbatranesc alaturi de minim 5 pisici cu putin timp inainte sa imi apara sotul meu in cale. A meritat asteptarea,e un barbat cum numai in basme sunt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*