Publicitate

Ok…ce am sa scriu in aceste randuri este experienta mea cu botoxul. Daca vreti informatii medicale despre ceea ce este si ce face, in termeni stiintifici, cautati pe Google sau vorbiti cu medicul.

In primul rand, daca mai aud pe cineva zicand de o persoana cu buze mari “Ce botoxata e!”, imi crapa capul. In buze se pune acid sau alte substante de umplere. Niciodata botox!!!!

Botoxul este o substanta care paralizeaza muschii, nu mareste buzele. Deci va imaginati ce face daca il injectezi in buze…Cum ziceam, botoxul este o substanta care se injecteaza in fata, respectiv: in frunte si in zona ochilor.

Am implinit 33 de ani si mi-am dorit sa incerc botox in propria fata. Cand depasesti 30 de ani, deja, in zona ochilor incep sa se formeze riduri si laba gastei. Nu suport ridurile! Pur si simplu ma deprima! Pe frunte nu am absolut niciun rid.

Publicitate

Mi-am injectat botox de trei ori, intr-un an jumatate. Cel mai indicat este sa-ti injectezi botox vara, caci atunci tinzi sa te incrunti cel mai mult, din cauza soarelui.

Eu mi-am injectat din pura curiozitate. Voiam sa vad ce presupune si cum imi transforma fata. Prima data mi-am pus o fiola intreaga in frunte, intre sprancene si la ochi. Botoxul isi face efectul cam intr-o saptamana de la injectare. Dupa o saptamana, incepi sa vezi efectele: fata iti este blocata, ma rog, fruntea si ochii. Cand razi, pielea din jurul ochilor nu se misca.

Ce este foarte tare, este ca lumineaza fata foarte frumos si o intinde perfect. Deci cand te dai cu iluminator pe pometi, stiti cum arata? Blana!

Insa, mie nu mi-a placut chiar atat de blocata, deoarece imi modifica fata multe prea mult. Se vedea ca sunt injectata. Alte prietene care si-au pus, aratau super, nu se vedea absolut nimic. Cred ca depinde de forma fetei.

A doua oara, mi-am pus doar in zona ochilor, o jumatate de fiola. Am zis, hai sa vad daca asa e mai bine. Da, daca injectezi mai putin, ochii se blocau partial, arata mai natural.

Efectul botoxului tine maxim 3 luni, nici macar, cred ca vreo 2 luni, cam asa. Dupa ce mi-a trecut efectul, am observat ca ridurile din zona ochilor sunt mult, dar mult mai diminuate, desi nu mai aveam botox in fata. Medicul mi-a spus ca este un efect normal, deoarece, daca nu se strange piele cand razi, ridurile nu se mai formeaza.

Zic, bun! Doamne ajuta! Prin luna mai, anul asta am zis sa imi mai bag putin la ochi…de ce nu? :))))). De data asta mi-am pus, un sfert de fiola. Cu toate astea cand radeam, ochii mei aratau altfel, nu eram eu, ceva era schimbat la fata mea.

Ma tot intreaba prietene daca sa-si puna botox. Raspunsul meu este in felul urmator: de doua ori pe an nu strica, insa…Ce va recomand eu, este sa va puneti o data si sa vedeti cum se transforma fata voastra. In functie de asta, decideti daca botoxul este pentru voi sau nu. Dar! Sa va puneti putin! O fiola intreaga este mult prea mult. Pe fata unora este aproape invizibil, pe a altora nu. Acum depinde de gusturile fiecaruia.

Una dintre cele mai bune firme de botox ca si substanta este DYSPORT…eu asta am folosit. Dar tot ce tine de astfel de proceduri, vorbiti cu medicul. Medicul la care mi-am facut eu este Renert Gad.

Publicitate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*