Publicitate

Va dati seama cat de distrusa e lumea? Va dau un exemplu de care ma lovesc zilnic:

Imi scriu terminati si terminate si multi copii:”Ce te crezi frumoasa! Nu vezi ce urata esti? Te crezi superba, dar nu esti!”

Baaaa! Distrusii putei mele!
Voi realizati ce gandire terminata au acesti oameni? In loc sa apreciezi un om care are incredere in el si e fericit cu el in lumea asta de cacao…il certi ca de ce isi permite sa se accepte asa cum e? De ce cacat esti fericit? Cum iti permiti sa fii fericit, cand cica esti urat?

Bravo tuturor celor care fac pipi pe astfel de distrusi si traiesc adevarul lor! Asta inseamna sa fii fericit…sa traiesti adevarul tau nu al altora!

Publicitate

Vai de viata voastra! Ce e trist, este ca sunt multi copii care scriu asta…ce viitor o sa aiba saracii! O sa fie plin de femei dependente de xanax, depresive, care isi urasc corpul si cauta mereu sa-si mai opereze ceva.

Fericirea nu consta in fizic! Va dau o veste: nu tre’ sa fii frumos ca sa fii fericit! Si “uratii” pot fi fericiti!
Nu vorbesc de mine…eu arat prea bine :)).

Asta e gandirea oamenilor si asta e gandirea pe care o transmiteti copiilor! Daca ei la 10 ani au frustrari de oameni mari, daca ei nu sunt fericiti cand sunt copii…cum o sa fie fericiti cand vor fi mari?

Este ridicol sa primesc de la copii poze de ale mele in care mi-au marit sanii si fundul si sa-mi zica ca asa ar trebui sa arat! Baaaa!:)))))Bagati-le mintile in cap!

Auzi ma la ei! Sa te certe ca-ti permiti sa fii fericit si nu te inchizi in casa sa stai depresiv si trist! Stati voi ma nefericiti! Eu si alti oameni cu cap ne vom bucura de viata…iar voi veti trai prin noi!

Invatati-va copiii sa aiba incredere in ei, asta ii va ghida in viata! Mancare pe masa, telefoane in mana si haine la moda nu ii fac OAMENI ci niste viitori adulti dependenti de nefericire…

Publicitate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*