Publicitate

De mica am crescut cu frica: “Daca te culci cu mai multi barbati nu te va mai lua nimeni!”
Asta ni se spunea, ca no, suntem fete si stim ca fetele au “reguli” separate, sa mor daca nu e cat un DEX lista de reguli.

Ma gandesc ca poate pe multe femei tocmai aceasta frica le tine in relatii toxice. Trebuie sa ramai cu primul, nu trebuie sa afli ca se poate mai mult.

Si eu am trait multi ani cu frica asta. Ma feream sa fac ceva, de teama ca voi fi respinsa, ca mi se va spune nu mai esti buna, ca orice alt produs de consum. Mi-a luat ani de zile sa inteleg ca nu e chiar asa…timp in care trecea viata si eu o lasam sa treaca fara sa lupt pentru mine.

Nu o sa uit niciodata prima data cand m-am culcat cu un tip fara sa vreau nimic de la el. Deci clipa in care am plecat de la el…mergeam pe strada si pur si simplu m-am simtit puternica, simteam ca sunt in control…mi-au dat lacrimile, dar plangeam de fericire, de eliberare…pentru ca in sfarsit simteam cum e sa TRAIESTI si sa simti ca tu iti decizi viata si nu o societate absurda.

Publicitate
Publicitate

5 comments

  1. M-am regasit pe mine referitor la tot ceea ce ai zis,din pacate traim intr-o lume de prejudecati si daca ai curajul si inteligenta sa faci ceea ce simti multi te considera “oaia neagra “.Este greu si doare sa nu fi acceptata,sa fi judecata mai ales cind traiesti “la tara “.Dar uite ca “noi oile negre “ne intilnim,ne sustinem si gasim curajul sa gasim in noi insine esenta noastra, aceea de a fi inainte de toate un om bun. Hai te pup “fata salbatica ce esti ca numa la sex te gindesti “???Imi place de tine esti number one!??

  2. Hahha?
    Sunt dovada viie ca cineva m-a vrut, m-a luat de nevasta si mi a facut si un copil.
    Dupa mintea bolnava a multora ar trebui mai intai sa te mariti si apoi sa te futi?
    Si, sa zicem ca o faci, stai 2-3 ani cu respectivul si constati, ȘOC, ca nu te fute bine sau ca nu e ce ti ai dorit si ce faci, te desparți si apoi dai ca surdu in clopot. Nu mai bine dai ca surdu in clopot inainte, vezi ce si cum si abiiaaa apoi sa zici, “baaa, gata, le am incercat pe toate, pe asta l iau ca e ce trebuie”.
    You rock, Ruxi! Xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*