Publicitate

Cred ca intrebarea asta ne-o punem toate la un moment dat in viata. Ma rog, majoritatea, caci sunt unele fete care refuza sa inteleaga ca isi fac rau singure si ca trebuie sa schimbe ceva. Acel ceva ce trebuie schimbat, nu stiu inca ce e…daca ar fi asa de simplu…

Nu detin solutii pentru problemele pe care le avem noi ca femei in relationarae cu barbatii..si eu sunt in aceeasi oala…esecuri dupa esecuri. Ce am realizat este ca, daca noi nu realizam niste lucruri, nu o sa te schimbe Dumnezeu peste noapte.

Va spun despre mine, cum am ales sa fac eu. De ceva timp, comunicam cu acest barbat, strain…vorbeam pe net si ne vedeam cand venea el prin tara. De la inceput stiam ca e gresit sa ma vad cu el, am simtit..toate simtim, cu toate astea, tot o facem.

De fiecare data cand ma vedeam cu el, ajungeam acasa si plangeam sau eram foarte frustrata, ma uitam in oglinda si nu ma placeam. Vorbea mereu de cat de bune sunt unele femei. Ma rog, prezenta lui imi facea rau dar refuzam sa accept. Ii raspundeam la mesaje de fiecare data, cand venea in tara ma vedeam cu el, desi imi spuneam ca nu o voi mai face. Imi dadeam teroare singura. De ce? Nu am respect fata de mine…nu stiu.

Publicitate

Dar am ajuns sa ma satur, nu mai voiam sa traiesc asa, sa ma simt asa. Devenise prea obositor. Dupa ultima intalnire cu el, am ajuns acasa si am zis gata. Pana aici! Am luat telefonul si i-am dat block peste tot. I-am blocat accesul in viata mea. Nu ii mai permit sa ma caute! Vreau altceva! Vreau sa fiu bine. Eu decid! Si credeti-ma, functioneaza! Nu mai ai acces in viata mea!

Prietenii mi-au zis sa nu-i dau block ci sa-l ignor cand ma cauta. Am mai incercat asta! Nu mi-a iesit! Cand vedeam mesajul raspundeam. Prin block am taiat raul de la radacina. Eu nu cautam sa-i dau lui o lectie prin metoda ignore, eu cautam sa scap de el si gata!

Normal ca presupune un efort din partea ta, sa-ti obligi creierul sa se tine de decizie, sa lupti zilnic cu tine si propriile ganduri care sunt impotriva ta, incearca sa te convinga sa renunti. E ca un sevraj! Dar lupti!

Asta am facut eu. Am prietene in aceeasi situatie. Sunt constiente ca nu le este bine dar nu vor sa schimbe nimic. Asta ma enerveaza maxim! Nu le inteleg, adica le inteleg pana la un punct. Le-am zis sa taie orice legatura cu ei si cica: “Cum sa fac asta, esti nebuna? Cum o sa ma mai caute?”. Si in clipa aia ma simt asa de frustrata si incapabila cand le vad atat de slabe si dependente de acel “ma cauta”…care e otrava.

Asta e si ideea! Sa nu mai aiba cum sa te caute ca sa poti sa-ti vezi de viata si sa iti reconfigurezi creierul in a scapa de acest gen de barbati. Primul pas poate fi facut doar de tine, respectiv, elimina-l din viata ta. De ce nu vreti sa va fie bine?

Publicitate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*