Publicitate

Am zis ca va mai spun lucruri din cea mai oribila relatie a mea. Pentru cei care n-au fost pe faza va las mai jos primul articol…ca sa intelegeti.

Dupa cum ziceam, l-am prins cu una, insa s-a combinat cu alta, la cateva zile dupa ce ne-am despartit/separat, caci nu era clar. Dar nu asta e partea amuzanta. Partea funny e ca aia venea la noi in casa, in timp ce eram si eu acasa. Pff…stati sa o iau incet, sa intelegeti.

Nota: El mereu isi batea joc de fizicul meu, ca aveam un corp naspa si imi spunea ca trebuie sa ma duc la sala. Aratam ca si acum, da no…Si nu o sa uit niciodata ce mi-a zis, eram la metrou: “Daca nu te duci la sala, o sa incep sa ma culc cu alte femei.” Mereu punea accent ca fizicul meu e o problema…pt taranismul lui.

Revenim. La un moment dat al relatiei noastre dragi, aparuse una care se dadea prietena pierduta din copilarie. A aparut asa de nicaieri, s-a deschis un vortex si a iesit. Frumoasa la fata dar avea 1,60m si 90 de kilograme. Si acum, cand analizez lucrurile, eu cred ca asta planuise sa vina sa-l combine.

Publicitate

A fost adusa de o alta prietena din copilarie a idiotului, chipurile sa se revada. Va zic eu, ca astea venisera cu un plan, erau prea puse pe fapte. Intalnirea s-a intamplat in casa in care stateam noi atunci. Cu mine se purtau foarte dubios, rece, ca si cum aveau ceva cu mine. Aaa..si cealalata era grasa. Nu conteaza, doar ca imi place sa le fac grase.

Si ce sa vezi…grasele il cautau zilnic. Aia ii scria zilnic sa se vada. Il scotea in oras, dar niciodata nu ma luau si pe mine. Niciodata! Il sunau sa-l scoata in oras constant. Grasele erau puse pe treaba..ce sa faca si ele…nu era ca si cum isi ocupau timpul cu sala.

Eu in capul meu stateam linistita, pentru ca naiva de mine, eram asa distrusa psihic incat ziceam: “Daca corpul meu e naspa, clar nu se uita la grasa de 90 de kilograme.” Asta ma tinea linistita. Da, stiu…mare tolomaca.

Alta faza de ras, era ca grasa era obsedata de Dumnezeu, vorbea numai cu termeni biblici, evlavioasa grasa…credincioasa. De aia venise sa vrajeasca iubitul alteia, citise in Biblie. Am murit de ras odata cand a zis: “Ii multumesc lui Dumnezeu ca nu am vergeturi”. Lesin! :)))). Ca e chestie de Dumnezeu asta. La ea totul era cu Dumnezeu…in vorbe.

Si trec zilele, a fost faza ca l-am prins cu una la noi in casa…a iesit mare scandal, eu am plecat de acasa si ghiciti cu cine il vad de mana la cateva zile? Cu grasa, da! Se combinasera. Se pare ca ea nu avea nevoie de sala.

Va lasa sa sustrageti voi singuri morala acestei povestiri.

Publicitate
Total
1
Shares

1 comment

  1. Barbati asa sunt toti dupa o vreme li se scarbeste nu le mai place si cauta cv nou da eh ce sai faci fetelw sau baieti buni NARE noroc☺️☺️☺️☺️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*