Publicitate

Mai, eu din cate stiu geanta Chanel o platesti in euro, nu in bataie, asa cum multe aleg sa o plateasca.

Atat de mult conteaza pentru voi sa aveti genti scumpe si o viata demna de postat pe social media incat va lasati batute si abuzate…si dupa ce se termina bataia spuneti ca a meritat deoarece urmeaza geanta cea noua si poze de femei invidiate.

Si ma intreb, in ce lume e mai usor sa iei bataie decat sa te chinui sa muncesti? In asta evident…era o intrebare retorica…Ar trebui sa faca si Chanel un discount acolo: Ai mancat si bataie pentru geanta noastra? Tasteaza codul de reducere aici.

Traim in era in care femeile incep sa obtina putere, au libertatea sa evolueze, sa fie influente…de ce nu profitati de asta?

Publicitate

Munciti pana cand banii nu mai sunt o problema care creeaza nesiguranta si alegeri proaste.

Iar vorbesc pentru mine si inca doua trei…

Cat de tare ar fi daca am ajunge sa ne alegem barbatii in functie de calitatile pe care le cautam si nu in functie de statutul sau contul bancar. Va ganditi cat de diferit ar fi sa ai libertatea sa alegi cu sufletul nu cu frigiderul gol?

Multe alegeti contul si inchideti ochii pentru o geanta cu care sa va aratati in lume…macar daca geanta aia v-ar apara.

Si realizez ca multe dintre voi isi merita soarta, deoarece o femeie care scoate din cont bataie ca sa plateasca un Chanel si-a stabilit singura valoarea si pretul…desi nicio fiinta nu ar trebui sa fie atinsa de violenta.

Publicitate
Total
2
Shares

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*