Publicitate

Cand eram mai mica ma intrebam zilnic de ce m-am nascut in Romania si nu am avut norocul sa ma nasc intr-o tara “misto”, civilizata. Si mult timp m-a stresat intrebarea asta, ma enervam mereu ca am avut ghinionul asta.

Acum nu mai simt asta, din contra, nu as fi vrut sa ma nasc in nicio alta tara din lume. M-am nascut in Romania si ma simt binecuvantata.

Da, sistemul e ingrozitor…distruge visuri, te pune la pamant…dar nu sistemul face tara asta…tara exista inainte de acest sistem. In ciuda greului ce ne apasa, pamantul romanesc emana iubire.

Romania are o energie aparte, e o tara cu SUFLET, e un loc special pe pamantul asta…credeti-ma!

Publicitate

De fiecare data cand calatoresc si ma intorc in tara simt o vibratie aparte…si nu pentru ca e acasa ci pentru ca intra in tine pur si simplu, e vie…e o tara vie, traieste.

Sunt o groaza de povesti care spun ca e un loc sfant, ales…sunt oameni de stiinta care au confirmat ca pamantul romanesc e incarcat cu o energie divina.

E greu sa traim aici…dar prefer sa infrunt toate greutatile impuse de sistem dar sa stiu ca fac parte dintr-o tara al carei pamant trezeste trairi in oameni. Toti cei care calca aici simt asta.

Publicitate

4 comments

  1. Hey!

    Sunt plecata peste ocean de 11 ani. Am ajuns aici cand eram foarte tanara. Ai dreptate, Romania are ceva aparte. Mereu simt ca trebuie sa ma intorc cu totul ca sa imi simt sufletul linistit desi adolescenta mi-am petrecuto pe alte meleaguri. Eu simt poporul nostru ca unul cald, primitor, puternic, muncitor si demn. Sunt mandra ca sunt romanca si sunt mandra de valorile tarii noastre, asa cum ar trebui sa fie orice roman de pretutindeni.

    Multumesc pentru descrierea frumoasa!
    Te imbratisez !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*