Publicitate

Mor cand trebuie sa faci un efort fizic…si e clar ca ai nevoie de forta unui barbat…si apare fraierul si zice…pai n-ati vrut drepturi egale? Nu te descurci? Saracii putzei!! Oricum, sunt tot mai putini cei care se ofera sa te ajute, chiar si in cuplu, vezi femei care cara si barbati mergand pe langa ele.

Aici nu e vorba de drepturi egale ci de proasta crestere. Femeile vor drepturi egale in sensul ca sa nu mai fim…social vorbind, sclave degeaba si tratate inferior. Nicio femeie nu pretinde sa aiba forta fizica a unui barbat…dar stiti care e faza?

Noi ne chinuim si cerem ajutor doar daca e grav. Car plasele in maini, picioare si-n gura le pun, daca trebuie. Femeile au capacitatea de a se descurca singure…si daca trebuie forta mai multa suni o prietena. Si sa nu deschid subiectul de nivelul nostru de rezistenta la durere. Bai saracilor…voi chemati ambulanta ca sa va sparga un cos!

Si de multe ori ma trezesc ca refuz sa fiu ajutata doar ca sa nu aud reprosurile care ar putea urma. Pentru ca da, in ziua de azi iti reproseaza ca te-a ajutat cu ceva care e normal de cand e lumea.

Publicitate

N-am nimic cu barbatii…decat cu aia prost crescuti, misogini…adica 95%…dar va rog sa-mi scrieti in continuare…sunt foarte draguta :)). Stiu ca va speriati usor…

Si…a da! Singurul motiv pentru care nu putem trai fara voi este organul vostru genital, nu pot sa zic p**a aici.

Publicitate

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*