Publicitate

Buna, vreau sa te vad acum!

sau

Hey, ce faci? …si incepe direct o discutie despre sex, sau incearca sa te faca sa incepi tu o discutie despre sex.

Asa incep majoritatea mesajelor pe care le primesti pe internet. De fiecare data cand vad un astfel de mesaj simt ca cineva face shopping online si eu am ajuns in cosul lui de cumparaturi.

Publicitate

Baaaa! Esti un strain care mi-a scris de cateva secunde, nu vreau sa-ti vad putulica!!! Sunt singura careia i se pare anormal? Si daca te superi tu esti cea anormala, fandosita ca nu esti in pas cu “evolutia”.

Scuza? Traim secolul vitezei si cica nu avem timp…

Iti zic buna ce faci? Si sarim direct in pat pentru ca nu avem timp de pierdut? Oamenii si-au gasit un comfort incredibil in aceasta notiune de secol al vitezei…pentru a-si scuza superficialitatea pe care au dobandit-o.

Traim in secolul vitezei si cica nu mai avem timp…

Nu mai avem timp sa ce? Sa fim normali? Sa tratam oamenii ca pe niste oameni? Nu mai avem timp de principii?

Cine a decis ca nu mai avem timp? O societate bazata pe consum?

Consumam si aruncam tone de produse si exact acelasi lucru il facem si cu oamenii.

Am ajuns sa sa tratam oamenii ca pe un bun de consum, un bun perisabil, un bun inlocuibil rapid…De cand pana mea am un termen de expirare si nu stiu? Hai sa ne-o tragem pana nu expiri…

Publicitate

3 comments

  1. Esti absolut geniala ! Spui totul pe față. Asa si trebuie. De o vreme 80% din oameni le place sa fie mintiti , decat sa li se spuna adevarul. Doar fiindca vor sa aiba atentie si sa se simta in varful turmei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*