Publicitate

Rux…daca te uiti intr-un strip club…o sa vezi ca fetele mai grase au mai multi clienti decat cele superbe…pt. ca barbatii, subconstient, tind sa mearga spre alea cu care cred ca au sanse.
Asta mi-a spus un tip cu care ma vedeam la un moment dat. Si asta m-a pus pe ganduri…asa sa fie?

Cand suntem inselate de iubiti, de cele mai multe ori e o femeie banala…sa nu zic urata. Si ramanem proaste…cum m-a inselat cu aia? Adica nu are si el standarde mai inalte?
Poate are…dar nu are curaj sa incerce, nu se considera capabil. Si cumva te simti tu prost ca i-ai dat sansa sa fie cu tine, pentru el a fost un privilegiu sa te aiba.

Iar noi ne cream in cap imaginea asta despre ei, de mega barbati fatali care pot avea orice femeie…si credem despre ei ca sunt mari smecheri…cand de fapt ei sunt atat de fricosi si pierduti si doar se folosesc de slabiciunile noastre ca sa ne faca sa credem opusul.

Dar nah…noi femeile avem defectul asta de a ne desconsidera…nu stiu de ce ne consideram atat de imposibil de placut…

Publicitate

M-am vazut o perioada cu un tip foarte bun fizic…zic mama ce bucata si mereu ma gandeam wow se uita asta la mine, cumva ma simteam bine, aprobata…dar cu timpul m-am prins ca el avea nevoie de mine, nu eu de el. Eu pt. el eram validarea ca poate sa fie bagat in seama de una buna(adica de mine:)))…cauta asta in mine.

Stiti piesa aia a lui Rihanna: You needed me…

Ei sunt mult mai nesiguri pe ei decat noi doar ca se ascund.

Publicitate
Total
6
Shares

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*