Publicitate

Nimanui nu-i pasa dar noi ne asteptam sa le pese. Si de aici incep toate dramele si frustrarile noastre…de la asteptari. Noi ne cream asteptari si traim din ele, nu din realitate.

Mereu zicem: “Ma asteptam sa…” deoarece e normal ca atunci cand ajuti un om sau consideri ca ai fost corect, sa se poarte la fel. Si noi in capul nostru deja am dat nastere ideii ca omul respectiv va raspunde asteptarilor noastre. Construim o realitate falsa, o realitate asa cum ne ASTEPTAM noi sa fie si ni se darama lumea cand acea realitate este exterminata de adevarata realitate.

Oamenilor le pasa doar de ei iar noi traim cu asteptari…Daca am invata sa renuntam la ele si sa intelegem realitatea si natura oamenilor am avea mai putine motive de depresie.

Ne facem rau singuri si credem ca de fapt altii ne fac rau pentru ca nu corespund imaginii create de noi cand de fapt ei au fost asa tot timpul, insa asteptarile noastre ii vedeau altfel. Creierul nostru ii proiecteaza…

Publicitate

Mi-am dat seama ca trebuie sa iau lucrurile asa cum sunt si sa o las mai moale cu asteptarile…ne provocam singuri depresii degeaba. Eu imi asum ceea ce fac si vreau sa accept ca e ok ca altii sa nu faca la fel ca mine. Pentru mine o fac!

Publicitate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*