Publicitate

Ma uitam la niste poze pe care le-am facut si am observat ca am niste riduri in jurul genuchilor…stiti primele semne ca urmeaza sa ti se lase carnea :))))).

Am innebunit pur si simplu, mi-a schimbat toata starea. Trebuia sa ies in oras, m-au sunat prietenii, le-am spus ca nu mai vin, deci mi-a dat shut down. Stiu, stiu, incredibil de prostesc…si eu mare nebuna…stiu.

Si acum, nu inteleg ce a trezit in capul meu chestia asta…

Probabil faptul ca e un semn de imbatranire? Corpul meu incepe sa urmeze procesul, normal de altfel, de inaintare in varsta si eu nu vreau…de fapt m-a luat pe nepregatite…Teoretic stii ce urmeaza, dar cand se intampla…este brutal. Bine, oricum imbatranirea este inutila, nu-i vad scopul…puteam sa fim muritori si tineri, nu ajunge ca murim, mai tre sa fim si batrani?

Publicitate

Sau faptul ca noi femeile avem in cap ideea ca o femeie mai in varsta este dezgustatoare, este respinsa, nu este dorita. Ca na, societatea asta ne-a prezentat de cand e lumea.

Sau faptul ca, daca incep sa prezint semne de imbatranire nu voi mai fi dorita de barbati…undeva in adancul sufletului toate avem asta, desi e ridicol si nu mai vreau sa traiesc asa. Este cel mai absurd si idiot gand cu care traim noi femeile. Si dau vina pe societate, pe felul in care a fost construita si pe felul in care am crescut ca fete.

Ma enerveaza ca toate probleme noastre legate de fizic se invart in jurul barbatilor si mor pe chestia asta. Nu e corect! Eu vreau sa-mi traiesc viata liber si sa ma bucur de fiecare moment, nu sa-mi bat capul cu niste mizerii care ne-au fost bagate in cap.

Da, o sa ma duc la sala, probabil trebuie sa trag mai mult la sala…dupa cateva luni genunchii isi vor reveni..dar capul meu, al nostru? Frica asta? Ce fac cu ea? Caci vor aparea alte semne de imbatranire…degeaba bag ore de sala, zeci de tratamente daca capul nu invata sa priveasca viata altfel.

Publicitate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*